Jákfai SE / Jákfa SE NEA pályázat - 2019

Jákfa SE NEA pályázat - 2019Jákfa SE NEA pályázat - 2019

Egyesületünk az elnyert támogatásról 2019májusában kapott értesítést, majd a TámogatóOkirathoz szükséges dokumentumok összegyűjtése és megküldése után 2019júniusában a Támogató átutalta a támogatás összegét, bruttó 200.000.-Ft-ot Egyesületünk bankszámlájára.

A támogatás odaítélésének tényéről a tavaszi bajnokság végén értesültük, így a nyári szünet előtt volt elegendő időnk ismételten átgondolni, hogy mily dolgok beszerzését kívánjuk megvalósítani a támogatásból. 

A beadott pályázat költségvetését némiként módosítottuk, csak összegszerűen, a korábbiakban tervezett költségnemeket meghagytuk, újakat nem vettünk fel. Az eredeti elképzelések nem módosultak, így a legfontosabb felszerelések, eszközöket vásároltuk: pár új mez a legutóbbi garnitúrához, focilabdák, törölközők, adminisztrációhoz használt informatikai és egyéb eszközök, egészségügyi felszerelések. 

Vásárlások előtt előzetesen tájékozódtunk az egyes webáruházakból, így sikerült kedvezményes árakat, akciókat kifognunk. Ennek következtében több ezer forintot sikerült spórolnunk, így némiképp módosítottuk a pályázati költségvetést: a TO-ban megengedett mértékig költségeket csoportosítottunk át az egyes költségvetési fülek között. 

Elsőként egészségügyi felszerelésünket szereztünk be: fagyasztóspray és izomlazító krém, melyekre a mérkőzések során játékosainknak szüksége lehet a szezon folyamán.

Adminisztrációs fejlesztésre is különítettünk el keretet a támogatásból. Legfontosabb közülük a nyomtatóba való színes és fekete tintapatronok beszerzése volt. Mellette fénymásoló lapokat, tollakat, mappákat, lefűzhető fóliákat vásároltunk, ill. USB elosztót és WiFi-s routert.Vásároltunk még igazolástartót lefűzhető fóliákkal és okleveleket, nyári kispályás tornánk megrendezéséhez.

Pályázatunk megvalósítása során lehetőségünk volt a téli felkészülés, fedett teremben 5 héten át heti 1 alkalommal készültünk fel a tavaszi küzdelmekre.

Egyesületünk ezúton is köszönettel tartozik a támogatás odaítéléséről, hogy támogattákműködésünket. Egyesületünk működésének legfontosabb eszközeit, felszereléseit sikerült így beszereznünk, melyek közvetlenül a versenysporthoz, közvetve pedig a sportolással és a testmozgással az egészséges életmód népszerűsítéséhez járultak hozzá jelentős mértékben. 


Kapcsolódó galéria:Jákfa Község Önkormányzata - Magyar